Natjecaji > Nacionalni natječaji > Natječaj za građanske akcije ”Naš doprinos zajednici”

Natječaj za građanske akcije ”Naš doprinos zajednici”

Na temelju Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj potpisanog sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisuje natječaj za građanske akcije ”Naš doprinos zajednici” za organizacije sa sjedištem u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

Na natječaj se mogu prijaviti udruge, zaklade i ustanove (vrtići, škole, knjižnice i dr.) s akcijom u kojoj se aktivnosti pokreću od strane same organizacije, institucije ili zainteresirane skupine građana koje djeluju pri toj organizaciji / instituciji. Organizacije koje se mogu javiti na ovaj natječaj moraju imati sjedište osnovne organizacije na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Krapinsko-zagorske i Sisačko-moslavačke županije.

Na natječaj se mogu prijaviti jednokratne konkretne akcije za opću dobrobit kojima se:
- potiče razvoj lokalne zajednice;
- konkretno rješava problem u lokalnoj zajednici čime se poboljšavaju uvjeti i kvaliteta življenja u toj zajednici;
- potiče dobrovoljni/volonterski rad i uključivanje većeg broja građana u lokalnoj zajednici;
- koriste potencijali lokalnog, javnog i profitnog sektora.

Maksimalan iznos financijske podrške je do 10.000,00 kuna, a maksimalno trajanje inicijative je 3 mjeseca u razdoblju od 01.07.2017. do 15.10.2017. godine.

Ovim natječajem dodijeliti će se do 30 financijskih podrški za građanske akcije. Rok za prijavu je 15. svibanj 2017. godine u 12 sati

Više informacija i natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.

Izvor: Civilno društvo Istra


Upravljanje člancima
Prethodni članak Javni poziv HTZ za potpore događanjima u 2017. Natječaj za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja u 2017. godini Novi članci
Pretraživanje