Info dani 2017. Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske

on 2017/3/3 8:00:00 (155 reads)

Info dani 2017. Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske održat će se 9. i 10. ožujka 2017. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja  (Donje Svetice 38, Zagreb).

Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2017. godini. Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnog društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2017. godini, a program je pripremljen sukladno Godišnjem planu natječaja.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba. Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge, a zainteresirani izvan Zagreba će uživo moći postavljati pitanja predstavnicima putem e-maila.

Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja. Rok za prijavu je 7. ožujka 2017. na prijavnom obrascu uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.  

Izvor: Ured za udruge

Stranica pogodna za ispis Pošalji ovu objavu prijatelju Create a PDF from the article
Pretraživanje